Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

ParkCity Live strikt Songfestivalganger Waylon

Geplaatst opdonderdag 29 maart 2018 - 18:21

Het Heerlense festival ParkCity Live haalt de Nederlandse inzending van het Eurovisie Songfestival naar Heerlen. Waylon zal op zaterdag op het podium staan in de Heerlense wijk Bekkerveld.

Dat maakt de organisatie donderdag bekend.

'Winnen in Lisssabon'
De festivalorganisatie is er zeker van dat Waylon het goed gaat doen op het Songfestival. "We gaan winnen in Lissabon", zo valt er op Facebook te lezen. Nadat Waylon zijn kunsten op het Eurovisie Songfestival heeft vertoond, zal hij op 30 juni naar Heerlen afreizen.

Lees ook: VIDEO: Waylon zou best nog eens naar Songfestival willen

Line-up
Eerder werd al bekend dat ParkCity Live erin was geslaagd om Anouk en Nena te boeken. De inmiddels 57-jarige Duitse zangeres, bekend van hits als 99 Luftballons en Irgendwie, irgendwo, irgendwann, staat op 30 juni op de mainstage. Rockchick Anouk sluit de zondag af. Verder haalt het festival onder andere ook Kraantje Pappie, Dotan, Chef' Special en Miss Montreal naar Heerlen. Het festival is er ook in geslaagd om Guus Meeuwis naar het tweedaagse festijn te halen.

Lees ook: ParkCity Live haalt Nena en Anouk naar Heerlen

Stijf uitverkocht
Er zijn geen kaarten meer te koop voor het festival. ParkCity Live was na veertig minuten al stijf uitverkocht.

Lees ook: Stormloop op kaarten ParkCity Live: direct uitverkocht

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. En je bent van harte welkom om bij de uitzendingen aanwezig te zijn.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen