Overslaan en naar de inhoud gaan

ParkCity Live plant uit voorzorg alternatief festivalweekend

Geplaatst opzondag 22 maart 2020 - 14:54

Mocht ParkCity Live vanwege de coronacrisis niet kunnen doorgaan op 4 en 5 juli, dan wordt het festival verschoven naar september.

Dat laat de organisatie van het Heerlense evenement weten via Facebook.

5 en 6 september
In overleg met de gemeente zijn 5 en 6 september geprikt als alternatieve festivaldatum. Of het festival op het Bekkerveld daadwerkelijk uitgesteld gaat worden, wordt uiterlijk 1 juni bekendgemaakt. 'Uiteraard volgen wij volledig de richtlijnen en maatregelen van het RIVM/Rijksoverheid en staat de volksgezondheid van iedereen boven aan!', zo is te lezen in een statement.

Lees hier al het nieuws over het coronavirus

Line-up
ParkCity Live liet eerder weten dat onder anderen Anouk, Krezip en BLØF naar het festival zouden komen. Wat er met de line-up gebeurt bij een verplaatsing, is nog niet bekend.

'Volksgezondheid boven alles'
In het geval dat het festival ook in september niet kan plaatsvinden, gaat er een definitieve streep door ParkCity Live in 2020. "Maar we blijven vooralsnog positief en vertrouwen erop dat de hardwerkende deskundigen en specialisten deze uitbraak onder controle gaan krijgen", aldus festivaldirecteur Hans Paul Nieskens. "Maar nogmaals: de volksgezondheid boven alles."

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen