Overslaan en naar de inhoud gaan

ParkCity Live plant uit voorzorg alternatief festivalweekend

Geplaatst opzondag 22 maart 2020 - 14:54

Mocht ParkCity Live vanwege de coronacrisis niet kunnen doorgaan op 4 en 5 juli, dan wordt het festival verschoven naar september.

Dat laat de organisatie van het Heerlense evenement weten via Facebook.

5 en 6 september
In overleg met de gemeente zijn 5 en 6 september geprikt als alternatieve festivaldatum. Of het festival op het Bekkerveld daadwerkelijk uitgesteld gaat worden, wordt uiterlijk 1 juni bekendgemaakt. 'Uiteraard volgen wij volledig de richtlijnen en maatregelen van het RIVM/Rijksoverheid en staat de volksgezondheid van iedereen boven aan!', zo is te lezen in een statement.

Lees hier al het nieuws over het coronavirus

Line-up
ParkCity Live liet eerder weten dat onder anderen Anouk, Krezip en BLØF naar het festival zouden komen. Wat er met de line-up gebeurt bij een verplaatsing, is nog niet bekend.

'Volksgezondheid boven alles'
In het geval dat het festival ook in september niet kan plaatsvinden, gaat er een definitieve streep door ParkCity Live in 2020. "Maar we blijven vooralsnog positief en vertrouwen erop dat de hardwerkende deskundigen en specialisten deze uitbraak onder controle gaan krijgen", aldus festivaldirecteur Hans Paul Nieskens. "Maar nogmaals: de volksgezondheid boven alles."

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen