Overslaan en naar de inhoud gaan

ParkCity Live plant uit voorzorg alternatief festivalweekend

Geplaatst opzondag 22 maart 2020 - 14:54

Mocht ParkCity Live vanwege de coronacrisis niet kunnen doorgaan op 4 en 5 juli, dan wordt het festival verschoven naar september.

Dat laat de organisatie van het Heerlense evenement weten via Facebook.

5 en 6 september
In overleg met de gemeente zijn 5 en 6 september geprikt als alternatieve festivaldatum. Of het festival op het Bekkerveld daadwerkelijk uitgesteld gaat worden, wordt uiterlijk 1 juni bekendgemaakt. 'Uiteraard volgen wij volledig de richtlijnen en maatregelen van het RIVM/Rijksoverheid en staat de volksgezondheid van iedereen boven aan!', zo is te lezen in een statement.

Lees hier al het nieuws over het coronavirus

Line-up
ParkCity Live liet eerder weten dat onder anderen Anouk, Krezip en BLØF naar het festival zouden komen. Wat er met de line-up gebeurt bij een verplaatsing, is nog niet bekend.

'Volksgezondheid boven alles'
In het geval dat het festival ook in september niet kan plaatsvinden, gaat er een definitieve streep door ParkCity Live in 2020. "Maar we blijven vooralsnog positief en vertrouwen erop dat de hardwerkende deskundigen en specialisten deze uitbraak onder controle gaan krijgen", aldus festivaldirecteur Hans Paul Nieskens. "Maar nogmaals: de volksgezondheid boven alles."

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen