Overslaan en naar de inhoud gaan

ParkCity Live Heerlen trekt recordaantal bezoekers

Geplaatst opmaandag 18 juli 2016 - 11:47

ParkCity Live trok afgelopen weekend een recordaantal bezoekers. In totaal bezochten meer dan 25.000 mensen het festival in Heerlen.

Hoewel het festival in januari al volledig uitverkocht was, mocht de organisatie drie weken voor de start nog 1600 kaarten extra verkopen.

Extra bezoekers
Door een hernieuwde indeling van het terrein gaven de veiligheidsdiensten en de gemeente toestemming voor 800 extra bezoekers per dag. Daardoor passeerden er in totaal meer dan 25.000 mensen de entreepoorten van Park Bekkerveld in het hart van Heerlen.

Lees ook: ParkCity Live in Heerlen is uitverkocht

Maximale capaciteit
Met de 25.000 bezoekers heeft het festival wel de maximale capaciteit op het huidige terrein bereikt. Mocht ParkCity Live in Heerlen willen groeien, dan zou er een extra dag aan het tweedaagse festival toegevoegd moeten worden. "We zijn met de gemeente aan het praten over de vrijdagavond", zegt festivaldirecteur Hans Paul Nieskens. "Ik heb er een goed gevoel over dat we volgend jaar kunnen uitbreiden naar een extra dag. Verhuizen is voor mij geen optie. Daarvoor ben ik veel te verliefd op deze mooie en unieke locatie."

Volgend jaar vindt het festival in het weekend van 8 en 9 juli plaats.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bospop en ParkCity Live druk bezocht
ParkCity Live strikt Kensington voor derde keer op rij
ANP
ParkCity Live in Heerlen is uitverkocht
Golden Earring naar ParkCity Live
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen