ParkCity Live Heerlen

Geen alternatief weekend: ParkCity Live verplaatst naar 2021

Er vindt dit jaar geen editie van ParkCity Live plaats. Het Heerlense festival had een uitwijkdatum in september gepland, maar volgens de organisatie is dat niet realistisch.

ParkCity Live Heerlen
ParkCity Live plant uit voorzorg alternatief festivalweekend

Mocht ParkCity Live vanwege de coronacrisis niet kunnen doorgaan op 4 en 5 juli, dan wordt het festival verschoven naar september.

ParkCity Live Heerlen
ParkCity Live vult affiche met hitmachines van lage landen

Het Heerlense festival ParkCity Live heeft deze week de eerste namen bekendgemaakt voor de tiende editie.

ParkCity Live Heerlen
Tiener bewusteloos geslagen op ParkCity Live: dader gezocht

De politie is een zoektocht gestart naar de dader van een mishandeling op het Heerlense festival ParkCity Live, waarbij een 16-jarige jongen zijn bewustzijn heeft verloren.

ParkCity Live wil extra festivaldag voor jubileumeditie

ParkCity Live wil extra uitpakken voor de tiende editie. Speciaal voor de jubileumeditie wil het Heerlense festival volgend jaar een extra dag toevoegen.

Man springt in publiek tijdens feest: jongen (11) gewond

Tijdens ParkCity Live in Heerlen is zaterdagavond een jongen (11) gewond geraakt aan zijn rug toen een volwassen man in het publiek sprong.

Tropisch weekend: ParkCity Live rolt hitteplan uit

ParkCity Live treft dit weekend maatregelen tegen de hitte. Het festival in de Heerlense wijk Bekkerveld rolt een hitteplan uit.

Festival ParkCity Live na half uur al uitverkocht

ParkCity Live in Heerlen is uitverkocht. Alle kaartjes voor het festival waren zaterdagochtend binnen een half uur weg.

Voormalig Supertramp-zanger op podium ParkCity Live

ParkCity Live haalt voormalig Supertramp-zanger Roger Hodgson opnieuw naar Heerlen.

ParkCity Live strikt een van de beste dj's ter wereld

Naast De Dijk en Ilse DeLange geeft ook dj Afrojack acte de présence op het Heerlense festival ParkCity Live.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten