Overslaan en naar de inhoud gaan

Park City Live opnieuw in mum van tijd uitverkocht

Geplaatst opzaterdag 18 januari 2020 - 12:02

De kaartverkoop van Park City Live in Heerlen was zaterdagochtend van korte duur.

Online waren de kaarten binnen een half uur uitverkocht, mensen die de moeite namen om uren in de rij te staan voor papieren kaartjes hadden wel nog kans op een ticket. Artiesten die zijn geboekt voor het weekend van 4 en 5 juli zijn onder meer Anouk, Krezip, BLØF, Demi-Sec en Rowwen Hèze.

Lees ook: Park City Live vult affiche met hitmachines uit de Lage Landen

Twee dagen
De verkoop voor het festival op het Bekkerveld ging zaterdag om 10:00 uur van start. In totaal waren er 35.000 tickets beschikbaar. Het festival beleeft dit jaar zijn tiende editie. Aanvankelijk wilde de organisatie er voor de gelegenheid een driedaags evenement van maken, maar dat ging uiteindelijk niet door.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen