mak1904142809

Na de Amstel Gold Race nu ook Parijs-Roubaix afgelast

De wielerklassieker Parijs-Roubaix gaat dit jaar niet door. De Hel van het Noorden was vanwege de coronacrisis al naar het najaar verplaatst.

Mike Teunissen knap zevende in Parijs-Roubaix

Wielrenner Mike Teunissen is knap zevende geworden in Parijs-Roubaix.

Curvers en Bol naar Parijs-Roubaix

De wielrenners Roy Curvers uit Roggel en Cees Bol kunnen zich gaan opmaken voor de zware klassieker Parijs-Roubaix, die zondag op het programma staat.

Australische Lanakenaar Hayman stopt met wielrennen

Wielrenner Mathew Hayman uit Lanaken stopt. De 40-jarige profrenner wil in januari afscheid nemen tijdens de Tour Down Under in zijn eigen land, Australië.

Peter Sagan doet mee aan Amstel Gold Race

Wielrenner Peter Sagan verschijnt dit weekend aan de start van de Amstel Gold Race.

Limburgse wielrenners in rouw om overleden Goolaerts

Wielrenners Wout Poels en Mike Teunissen zijn geschokt door het nieuws dat hun Belgische collega Michael Goolaerts (23) zondagavond is overleden aan een hartstilstand.

Mike Teunissen elfde in wielerklassieker Parijs-Roubaix

Mike Teunissen is in de 116e editie van de wielerklassieker Parijs-Roubaix als elfde over de streep gekomen.

Mathew Hayman feestelijk onthaald in Lanaken na zege

Een feestelijke thuiskomst in Lanaken voor de winnaar van Parijs-Roubaix, Mathew Hayman.

Parijs-Roubaix vanuit de bioscoopstoel

In Maastricht volgden zondag tientallen wielerfans in een bioscoop Parijs-Roubaix.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten