Flixbus Maastricht

Meer busverbindingen vanuit Maastricht naar Europese steden

Vanaf Maastricht is het voortaan mogelijk om een rechtstreeks Flixbus te pakken naar meer Europese steden zoals Frankfurt, Praag, Brugge en Parijs.

ANP-350432276
Heerlenaar langer ambassadeur Disneyland Parijs

De uit Heerlen afkomstige Giona Prevete blijft nog tot eind volgend jaar de officiële ambassadeur van Disneyland Parijs.

juul franssen
Juul Franssen doet aan krachttraining ondanks blessure

Juul Franssen doet alweer aan krachttraining ondanks de blessure die ze in Parijs opliep.

Marechaussee, grenscontrole, kogelvrij vest stock
Fransman drie jaar achter tralies voor mensensmokkel

Een Fransman verdwijnt drie jaar achter de tralies voor mensensmokkel. Volgens het vonnis van de Rechtbank Limburg heeft hij geprobeerd vier Vietnamezen van Berlijn naar Parijs te smokkelen.

Sam Schröder wint French Open

Rolstoeltennisser Sam Schröder uit Geleen heeft zondag de French Open gewonnen.

Drama Notre-Dame herinnert aan brand Sint-Servaasbasiliek

De verwoestende brand in de Notre-Dame in Parijs roept bij veel Maastrichtenaren herinneringen op aan 1955. Toen stond de Sint-Servaasbasiliek in Maastricht in lichterlaaie.

Oostwegel: 'Herstel Notre-Dame gaat decennia duren'

Het herstel van de Notre-Dame in Parijs gaat zeker enkele decennia duren.

Verkocht: drie verborgen Maastrichtse Bugatti's

De drie Maastrichtse Bugatti's, gevonden in een schuur in Lanaken, hebben vrijdagmiddag op de veiling in Parijs in totaal 745.000 euro opgebracht.

Handballer Luc Steins verkast naar Zuid-Frankrijk

Luc Steins heeft weer een transfer te pakken in het Franse handbal. Steins komt volgend seizoen uit voor Toulouse Handball.

Brons voor Nederlandse handbalvrouwen op EK in Parijs

De Nederlandse handbalvrouwen hebben op het EK in Parijs brons gewonnen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten