Overslaan en naar de inhoud gaan

Parenclubs nemen maatregelen tegen coronavirus

Geplaatst opzaterdag 14 maart 2020 - 11:04

Twee Limburgse parenclubs nemen extra maatregelen in verband met het coronavirus. Parenclub Kasteel Waterloo in Beesel sluit de deuren tot en met 31 maart.

Dat is te lezen op de website van de club.

Virus
De reden voor de sluiting ligt voor de hand. 'We willen geen risico lopen en volgen het advies van het RIVM', zo is te lezen op de site.

95 personen
Een andere Limburgse parenclub, Devils & Angels in Susteren, blijft wel open. De club neemt andere maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Op de website is te lezen dat maximaal 95 personen worden toegelaten in de club. 'Om teleurstellingen te voorkomen is reserveren op zaterdagavond gewenst.'

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen