Overslaan en naar de inhoud gaan

Parenclubs nemen maatregelen tegen coronavirus

Geplaatst opzaterdag 14 maart 2020 - 11:04

Twee Limburgse parenclubs nemen extra maatregelen in verband met het coronavirus. Parenclub Kasteel Waterloo in Beesel sluit de deuren tot en met 31 maart.

Dat is te lezen op de website van de club.

Virus
De reden voor de sluiting ligt voor de hand. 'We willen geen risico lopen en volgen het advies van het RIVM', zo is te lezen op de site.

95 personen
Een andere Limburgse parenclub, Devils & Angels in Susteren, blijft wel open. De club neemt andere maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Op de website is te lezen dat maximaal 95 personen worden toegelaten in de club. 'Om teleurstellingen te voorkomen is reserveren op zaterdagavond gewenst.'

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen