Rolstoeltenisser Sam Schroder_250920DSC_5909

Grandslamwinnaar Sam Schröder in zonnetje gezet

Rolstoeltennisser Sam Schröder is door de gemeente Sittard-Geleen op zijn verjaardag in het zonnetje gezet voor het winnen van de US Open.

Laura de vaan mag niet naar Tokio
Handbiker deelname aan Paralympics ontzegd door handicap

Handbiker Laura de Vaan mag van de UCI niet deelnemen aan de Paralympische Spelen van 2020 in Tokio.

Voormalig kampioen rolstoeltennis geeft les aan jongeren

Rolstoeltennisster Esther Vergeer gaf woensdagmiddag een clinic aan Limburgse jongeren in Beek.

Bijzonder bezoek bij Para-Badminton in Beek

Beek kreeg dit weekend opvallend bezoek. De organisatie van het paralympisch badmintontoernooi in 2020 in Tokyo kwam namelijk een kijkje nemen bij het EK Para-Badminton.

Paralympische Spelen
Publiekshuldiging paralympisch team in Utrecht

De sporters die hebben meegedaan aan de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro worden dinsdag gehuldigd in TivoliVredenburg in Utrecht.

Paralympics: CP-voetbalteam grijpt naast brons

Het Nederlandse CP-voetbalteam heeft de wedstrijd om de bronzen plak op de Paralympics verloren.

Brons voor rolstoelbasketbalsters in Rio

De Nederlandse rolstoelbasketbalsters, met Lucie Houwen uit Leunen, hebben de bronzen medaille veroverd op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro.

Einde Paralympics voor geblesseerde rolstoelatlete Vranken

Rolstoelatlete Desiree Vranken gaat vrijdag niet van start in de finale van de 800 meter op de Paralympics in Rio de Janeiro.

Nicole den Dulk
Paralympics: Nicole den Dulk pakt brons met dressuurteam

Het paralympisch dressuurteam met onder andere Nicole den Dulk uit Tegelen in de gelederen, heeft de bronzen medaille in de wacht gesleept.

Zilver voor Laura de Vaan in wegwedstrijd in Rio

Handbikester Laura de Vaan uit Baexem heeft zilver gewonnen bij de wegwedstrijd op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten