Overslaan en naar de inhoud gaan

Paradiso kondigt Limburgse feestavond aan met Lex Uiting

Geplaatst opdonderdag 27 juni 2019 - 22:03

Paradiso staat in oktober voor één avond even helemaal in het teken van de Limburgse muziek.

"Een ode aan de zuidelijke way of life, het typische Limburgse levenslied en het rituele in- en aanhaken", schrijft Paradiso op Facebook over het evenement Het Limburgs Leed in Paradiso.

Line-up
Lex Uiting presenteert het evenement op 28 oktober en zal zelf ook optreden. Aan de line-up zijn verder niet de minste Limburgse namen toegevoegd. Zo heeft de poptempel een performance van Heintje aangekondigd. De Kerkraadse zanger brak in de vorige eeuw door met de kneiter van een hit 'Mama'. Ook de Maastrichtse artiesten Erwin, Beppie Kraft en Hadewych Minis geven acte de présence.

Susteren, Venray en Venlo
Ton en Henk van de Janse Bagge Bend uit Susteren reizen ook af naar Amsterdam. Net zoals het Venrayse duo Bjorn en Mieke en de Venlonaar Frans Pollux. De band van Bart Storcken zal alle artiesten begeleiden.

Navolging
Het is overigens niet de eerste keer dat gelauwerde Limburgse artiesten optreden in de hoofdstad. Al een paar jaar vindt in Amsterdam de hierezitting Mestreech in Mokum plaats.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen