Dewolff

DeWolff presenteert nieuw album in uitverkocht Paradiso

Rocktrio DeWolff uit Geleen brengt alweer hun negende langspeelplaat uit. En dat doen ze zaterdagavond in poptempel Paradiso Amsterdam.

Het Limburgs Leed Paradiso Beppie Kraft (28 okt 2019)
Video: Beppie Kraft geeft zegen aan Hadewych Minis

Hadewych Minis uit Maastricht heeft maandagavond tijdens Het Limburgs Leed in Paradiso, Beppie kraft haar zegen gevraagd.

Het Limburgs Leed Paradiso Amsterdam (28 okt 2019)
'Paradiso wil Limburgs Leed volgend jaar weer'

De eerste uitverkochte editie van Het Limburgs Leed maandagavond in Paradiso Amsterdam is de poptempel zo goed bevallen dat er al een datum zou zijn geprikt voor volgend jaar.

Het Limburgs Leed Paradiso Amsterdam (28 okt 2019)
In beeld: Het Limburgs Leed in Paradiso

In Paradiso waren maandagavond alleen maar Limburgse liedjes te horen. Voor het eerst werd in de Amsterdamse poptempel Het Limburgs Leed gehouden.

Paradiso kondigt Limburgse feestavond aan met Lex Uiting

Paradiso staat in oktober voor één avond even helemaal in het teken van de Limburgse muziek.

Perspresentatie: 'Armin van Buuren headliner Pinkpop'

Het is zover: woensdag wordt de line-up van Pinkpop traditioneel tijdens een perspresentatie in Paradiso in Amsterdam bekendgemaakt.

Heideroosjes sluit jubileumtour af in Paradiso

Punkband Heideroosjes uit Horst sluit haar jubileumtour dit jaar af met een laatste concert in Paradiso in Amsterdam, op 21 december.

Jessie J en Don Diablo maken Pinkpop-programma compleet

Dat Bruno Mars zondag 17 juni de grote afsluiter van Pinkpop is, wisten we al. Dat Jessie J en Don Diablo aan de affiche worden toegevoegd is nieuw.

The Script surprise op diverse Pinkpop-zaterdag

Ook The Script en Sevn Alias maken op zaterdag 16 juni hun opwachting op het Megalandterrein in Landgraaf. Eerder werd al bekend dat Foo Fighters, bij wijze van herkansing, de Pinkpop-zaterdag zou afsluiten.

Pinkpop verrast met BLØF en Lil Kleine op vrijdag

De acts voor Pinkpop-vrijdag zijn gepresenteerd. Met Lil Kleine en BLØF staan er 15 juni verrassende namen op het podium.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app