Overslaan en naar de inhoud gaan

Para-amazone Nicole den Dulk Topsporter van het jaar

Geplaatst opdonderdag 22 november 2018 - 20:30

Nicole den Dulk heeft op het Limburgse Paardensportgala in Maastricht de hoofdprijs gewonnen. De Tegelse para-amazone werd topsporter van het jaar.

Lars Kersten is uitgeroepen tot het paardensport-talent van het jaar van de provincie Limburg.

Nicole den Dulk
Den Dulk pakte drie medailles tijdens de Wereldruiterspelen dit jaar in het Amerikaanse Tryon. De dressuur-amazone herstelt momenteel van een blessure en was daarom niet in staat om de prijs zelf in ontvangst te nemen. Ze liet zich vertegenwoordigen door haar ouders. De prijs werd uitgereikt door de directeur van Jumping Indoor Maastricht, Frank Kemperman.

Lars Kersten
Foto: KNHS

Lars Kersten
Kersten behaalde dit jaar mooie resultaten met onder andere de winst in eigen provincie bij Jumping Peel en Maas. Op het Nederlands Kampioenschap voor Young Riders in Mierlo pakte hij de zilveren medaille met zijn toppaard Dobbey. De ruiter uit Egchel kreeg de prijs overhandigd van Luc Steeghs, de bondscoach bij de Young Riders. Kersten is 18 jaar en zoon van oud-dressuur en springruiter Pieter Kersten. Ze runnen samen een stal in Egchel.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen