Heerlen onderneemt actie na dood Papillon

Heerlen heeft een specialist ingehuurd om per direct aan de slag te gaan met de veiligheid van kwetsbare gezinnen. Aanleiding is de rapportage na de dood van Papillon.

Geen cel maar psychiatrische kliniek voor moeder Papillon

Britt D. moet één jaar naar een psychiatrisch ziekenhuis voor het wurgen van haar 7-jarige zoon Papillon.

Vader Papillon voelt tot eigen verbazing medeleven met ex

De vader van Papillon voelt tot zijn eigen verbazing vooral medeleven met zijn ex-vrouw Britt D., die hun 7-jarig zoontje Papillon om het leven bracht.

Geen straf geëist voor wurgen 7-jarige Papillon

Als het aan justitie ligt krijgt de 41-jarige Britt D. geen straf voor het wurgen van haar 7-jarig zoontje Papillon.

Advocaat vader Papillon laakt gemeente Heerlen

De advocaten van de ouders van de vermoorde Papillon uit Heerlen reageren elk wisselend op het inspectierapport dat maandag verscheen.

Heerlen gaat na Papillon strenger toezien op jeugdzorg

De gemeente Heerlen gaat voortaan strenger toezien op de jeugdzorg. Dat zegt wethouder Jordy Clemens naar aanleiding van het onderzoeksrapport naar de dood van de 7 jarige Papillon uit Heerlen.

Gemeente Heerlen niet vrijuit bij dood Papillon

Zorgverleners hebben onvoldoende prioriteit gegeven aan de veiligheid van de 7-jarige Papillon uit Heerlen, die vorig jaar maart dood in een appartement werd aangetroffen.

Moeder van Papillon naar het Pieter Baan Centrum

Britt D., die verdacht wordt van het ombrengen van haar zoontje Papillon, wordt ter observatie opgenomen in het Pieter Baan Centrum.

Mogelijk nader onderzoek naar moeder Papillon

De rechtbank in Maastricht bekijkt volgende week donderdag of Britt D. ter observatie moet worden opgenomen in het Pieter Baan Centrum.

De dood van Papillon schokte Heerlen

Vrijdag dient een pro forma-zitting tegen Britt D., die verdacht wordt van het ombrengen van haar zoontje Papillon. De dood van het zevenjarig jongetje maakte veel los. Een terugblik.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten