Papierfabriek Marsna Paper Meerssen

Papierfabriekkwestie: 'Nu ondenkbaar en onbestaanbaar'

CDA-gedeputeerde Ger Koopmans heeft weinig vleiende woorden over voor de manier waarop in 2008 is beslist over de aankoop van de papierfabriek in Meerssen door de provincie.

Papierfabriek Marsna Paper Meerssen
Rekenkamer: Limburgs Parlement niet goed geïnformeerd

Vice-voorzitter Herman Sietsma van de Zuidelijke Rekenkamer vindt dat de informatie van het provinciebestuur aan het Limburgs Parlement over het beleid rond de papierfabriek in Meerssen zeer bescheiden en beperkt is geweest.

Papierfabriek Marsna Paper Meerssen
Rekenkamer: aankoop papierfabriek Meerssen geen succes

De provincie heeft bij lange na niet bereikt wat zij wilde bij de aankoop van de papierfabriek in Meerssen eind 2008.

'Verkoop papierfabriek Meerssen onverantwoord'

De Volkspartij Limburg vindt het onverantwoord dat de provincie maandag de papieren heeft ondertekend voor de verkoop van papierfabriek Marsna Paper in Meerssen.

Redding papierfabriek: noodzakelijk of weggegooid geld?

In totaal is er in de afgelopen jaren al ruim 5 miljoen euro gemeenschapsgeld in papierfabriek Meerssen Papier gestopt. Maar is dat het wel waard?

Meerssen Papier in handen van nieuwe eigenaar

Meerssen Papier is vanaf maandag officieel in handen van de nieuwe eigenaar Rolf Pijsel.

Europese Commissie onderzoekt verkoop papierfabriek

De Europese Commissie onderzoekt de verkoop van Marsna Paper. Er wordt gekeken of bij de verkoop door de provincie aan de eigenaar sprake is geweest van ongeoorloofde staatssteun.

Papier in brand bij recyclingbedrijf Swalmen

In Swalmen woedt een brand bij een papierrecyclingbedrijf. Het vuur brak vrijdagmiddag rond 16:50 uur uit.

Provincie wil papierfabriek voor één euro verkopen

De provincie wil het complex van Marsna Paper in Meerssen voor het symbolische bedrag van één euro overdragen aan de papierfabriek.

Brand in papierfabriek Roermond

Bij papierfabriek Smurfit Kappa aan de Mijnheerkensweg in Roermond is woensdag om rond 15:30 uur brand uitgebroken.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten