Overslaan en naar de inhoud gaan

Panos Ziakas kiest voor uitdaging op Cyprus

Geplaatst opvrijdag 21 januari 2022 - 17:15

Heerlenaar Panos Ziakas wordt de nieuwe technisch directeur bij Alki Oroklini. Hij tekent een contract voor de komende vijf jaar.

Ziakas was eerder hoofdscout bij Fortuna Sittard.

Cyprus
Alki Oroklini is een club in de tweede divisie op Cyprus. Ziakas moet de Cypriotische club opnieuw opbouwen door het elftal te verjongen en potentiƫle jonge spelers aan te trekken. Daarnaast wil de club promoveren naar het hoogste niveau op Cyprus. "We staan kort onder de top vier, dus we gaan er wel vanuit dat gaan we promoveren", zegt Ziakas in de wetenschap dat de eerste vier ploegen promoveren. In de Protathlima Cyta, de Cypriotische Eredivisie, wil Alki Oroklini zich gaan manifesteren in de middenmoot.

Vertrouwen
Ziakas heeft vertrouwen in zijn klus. "Bij de clubs waar ik voorheen werkzaam ben geweest heb ik altijd in de visie van jonge spelers geloofd en deze doelstellingen behaald."

Fortuna Sittard
Ziakas was tussen 2008 en 2011 al technisch directeur bij Aris in Griekenland. Tussen 2016 en 2019 was hij hoofdscout bij Fortuna Sittard.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen