Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Panningse scholieren zien Hendrix verliezen in Camp Nou

Geplaatst opwoensdag 19 september 2018 - 9:07

Leerlingen van het Bouwens van der Boijecollege uit Panningen zagen woensdagavond in Barcelona met eigen ogen hoe PSV, met plaatsgenoot Jorrit Hendrix, verloor van Barça.

Ieder jaar gaat de eindexamenklas van het Bouwens van der Boijecollege in Panningen op schoolreis, dit jaar naar Barcelona.

Optionele excursie
Het was op het moment van boeken nog niet duidelijk dat PSV op dat moment zou spelen in Camp Nou, het stadion van de stad. "Wij zagen net nadat we een ouderavond hadden gehad dat bij de loting van de Champions League PSV uit de bus kwam. Toen dachten we: dat moeten we wel gaan regelen", stelt docent Maarten Vaessen in de L1-Ochtendshow.

Zelf betalen
"We hadden het niet in het standaardprogramma opgenomen. Het was een optionele excursie. Leerlingen hebben kunnen reageren of ze interesse hadden, moesten zelf de kaartjes betalen en toen hebben we het geregeld."

Belevenis
PSV verloor met 4-0 van Barcelona, maar dat maakt volgens Vaessen niet uit. "Het was gewoon een hele belevenis om met zoveel leerlingen in zo'n groot stadion te zitten. Nu nog slagen en dan komt het helemaal goed allemaal."

De klas is nog een aantal dagen in Barcelona.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen