Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Panningse scholieren zien Hendrix verliezen in Camp Nou

Geplaatst opwoensdag 19 september 2018 - 9:07

Leerlingen van het Bouwens van der Boijecollege uit Panningen zagen woensdagavond in Barcelona met eigen ogen hoe PSV, met plaatsgenoot Jorrit Hendrix, verloor van Barça.

Ieder jaar gaat de eindexamenklas van het Bouwens van der Boijecollege in Panningen op schoolreis, dit jaar naar Barcelona.

Optionele excursie
Het was op het moment van boeken nog niet duidelijk dat PSV op dat moment zou spelen in Camp Nou, het stadion van de stad. "Wij zagen net nadat we een ouderavond hadden gehad dat bij de loting van de Champions League PSV uit de bus kwam. Toen dachten we: dat moeten we wel gaan regelen", stelt docent Maarten Vaessen in de L1-Ochtendshow.

Zelf betalen
"We hadden het niet in het standaardprogramma opgenomen. Het was een optionele excursie. Leerlingen hebben kunnen reageren of ze interesse hadden, moesten zelf de kaartjes betalen en toen hebben we het geregeld."

Belevenis
PSV verloor met 4-0 van Barcelona, maar dat maakt volgens Vaessen niet uit. "Het was gewoon een hele belevenis om met zoveel leerlingen in zo'n groot stadion te zitten. Nu nog slagen en dan komt het helemaal goed allemaal."

De klas is nog een aantal dagen in Barcelona.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen