plenaire zaal tweede kamer (22 sep 2020)

CDA-Limburg tevreden over Limburg-gehalte kandidatenlijst

Harold Schroeder, voorzitter van CDA-Limburg is zeer content met de Limburgse inbreng op de conceptkandidatenlijst van zijn partij voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart volgend jaar.

Wet­hou­der Rob Wan­ten en ge­de­pu­teer­de Andy Drit­ty
Provincie trekt beurs voor verbouwing voormalige school

De provincie draagt 375.000 euro bij aan de verbouwing van de voormalige vmbo-school in Panningen voor de realisatie van 60 woningen en appartementen.

ANP-354914059
Amhaouch kandidaat voor Tweede Kamerverkiezingen

Zittend Tweede Kamerlid Mustafa Amhaouch uit Panningen wil bij de verkiezingen in 2021 opnieuw op de CDA-lijst staan.

BEVO handbal (28 sep 2019)
Handballers BEVO pakken in slotminuut punt in Volendam

De handballers van Herpertz /Bevo hebben een punt overgehouden aan de wedstrijd tegen Volendam in de Handbal NL League. In Volendam eindigde het duel tegen de Noord-Hollandse ploeg in 26-26.

BEVO handbal (28 sep 2019)
Lions onderuit tegen Volendam, duel Bevo afgelast

Kembit-Lions heeft zaterdagavond het derde duel in de HandbalNL League verloren. In Sittard ging de ploeg van Christoph Jauernik onderuit met 24-30.

Handbal stockfoto (27 okt 2019)
Lions wint, Bevo verliest in slotseconden

Kembit-Lions heeft de eerste thuiswedstrijd van de nationale handbalcompetitie met winst afgesloten. In de Stadssporthal in Sittard won Lions met 33-27 van Hurry Up uit Zwartemeer.

Hert Herten
Hek doorgeknipt van hertenweide: vier dieren ontsnapt

Vier herten zijn donderdagmiddag aan de wandel gegaan nadat het hek van hun verblijf aan de Beekstraat in Panningen werd doorgeknipt.

Bouwens van der Boijecollege in Panningen
Leerling school Panningen besmet met coronavirus

Een leerling van het Bouwens van der Boijecollege in Panningen is besmet met het coronavirus.

Handbal
BENE-League: Bevo opent, pittige ouverture Lions

De handballers van KEMBIT-Lions stuiten in oktober de eerste speelronde van de BENE-League op Visé.

Panningen ongeluk fietser ongeval (14 aug 2020)
Zwaargewonde fietser opgehaald door traumahelikopter

Een zwaargewonde fietser in Panningen is vrijdagmiddag per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen overgebracht.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten