Overslaan en naar de inhoud gaan

Paniek om niets door vondst kinderfiets

Geplaatst opmaandag 18 januari 2021 - 15:35

De hulpdiensten zijn maandagmiddag op grote schaal uitgerukt in Roermond, na de vondst van een kinderfiets bij de schaatsvijver aan de Achilleslaan.

Onder meer een duikteam uit Weert en een traumahelikopter werden opgeroepen om te zoeken naar een kleine drenkeling in de vijver.

Ongegrond
De angst dat een klein kind in het water zou zijn gevallen is ongegrond gebleken. Terwijl brandweerlieden, politie en duikers naar de koter zochten, kwam even later de moeder met haar kind tevoorschijn.

"Die was een wandeling met haar kind gaan maken en had het fietsje bij de oever van de vijver neergezet", weet een correspondent ter plaatse. "Passanten zagen echter alleen de tweewieler bij het water staan en sloegen daarom alarm."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen