Overslaan en naar de inhoud gaan

Paniek bij Chantal Janzen bij ontdekken zwangerschap

Geplaatst opdinsdag 17 oktober 2017 - 7:19

Even was Chantal Janzen in paniek toen ze ontdekte dat ze zwanger was.

"Het kwam toch iets sneller dan we dachten", vertelt ze in een filmpje op haar eigen site &c. Maar inmiddels is ze dolblij met de zwangerschap. "Het is je kind en daar zet je alles voor opzij."

Huis verlaten
Vrijdag maakte Chantal bekend dat ze in verwachting is. En gelukkig wordt het een jongetje, want anders had haar andere zoontje James (8) per direct het huis verlaten. "Als het een meisje wordt, ga ik bij opa en oma wonen. Voorgoed", zo zei hij tegen moeders. "Logistiek gezien zou dat lastig zijn, want mijn ouders wonen in Limburg en dan moet hij elke dag naar school in Amsterdam."

Chantal Janzen vertelt op haar eigen website over haar zwangerschap

Zwaar beroerd
De Tegelse voelde zich in de eerste periode van de zwangerschap zwaar beroerd, maar inmiddels gaat het de goede kant op. "Ik heb me een aantal weken verschrikkelijk slecht gevoeld. Sinds twee, drie weken voel ik mij goed."

Lees ook: Chantal Janzen in verwachting van tweede zoon

Druk
De baby wordt in het voorjaar verwacht. Het wordt dan druk in huize Janzen. Samen met manlief Marco heeft ze dus al zoon James, maar haar man heeft uit een eerdere relatie ook al drie kids.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen