Overslaan en naar de inhoud gaan

Pand Moszkowicz in Maastricht voor miljoen verkocht

Geplaatst opwoensdag 8 april 2015 - 12:25

Van de Moszkowicz-dynastie is zo langzamerhand weinig meer over. Ook het pand van de advocatenfamilie Moszkowicz in Maastricht is inmiddels verkocht.

Quote meldt dat het pand op 31 maart voor 1.075.000 euro op last van de Belastingdienst is verkocht aan Luminita Holding van de in Roermond geboren jurist Harry Maassen. Het hoofdkwartier van de advocatenfamilie was meer dan 25 jaar in bezit van de familie Moszkowicz.

Gesprek beëindigen
Maassen wilde niet reageren op de aankoop. "Ik ga hier verder niet op in, en ga het gesprek beëindigen", waren de enige woorden die opgetekend konden worden, aldus Quote.

Rampspoed
De advocatenfamilie is de laatste tijd toch al weinig florissant in het nieuws. Van de vier zoons van Max Moszkowicz Sr. zijn er inmiddels drie (Robert, Bram en David) uit het ambt van advocaat gezet. Bram Moszkowicz ging bovendien onlangs zakelijk al failliet en dreigt ook persoonlijk nog steeds failliet te gaan.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Banjo's en klarinet voor 95 euro, inboedel Moszkowicz geveild
robert moszkowicz
Moszkowicz-telg filmt vader Robert Moszkowicz
Ook broers Bram Moszkowicz in clinch met fiscus
Robert Moszkowicz haalt uit naar broer Bram
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen