Overslaan en naar de inhoud gaan

Pand Moszkowicz in Maastricht voor miljoen verkocht

Geplaatst opwoensdag 8 april 2015 - 12:25

Van de Moszkowicz-dynastie is zo langzamerhand weinig meer over. Ook het pand van de advocatenfamilie Moszkowicz in Maastricht is inmiddels verkocht.

Quote meldt dat het pand op 31 maart voor 1.075.000 euro op last van de Belastingdienst is verkocht aan Luminita Holding van de in Roermond geboren jurist Harry Maassen. Het hoofdkwartier van de advocatenfamilie was meer dan 25 jaar in bezit van de familie Moszkowicz.

Gesprek beëindigen
Maassen wilde niet reageren op de aankoop. "Ik ga hier verder niet op in, en ga het gesprek beëindigen", waren de enige woorden die opgetekend konden worden, aldus Quote.

Rampspoed
De advocatenfamilie is de laatste tijd toch al weinig florissant in het nieuws. Van de vier zoons van Max Moszkowicz Sr. zijn er inmiddels drie (Robert, Bram en David) uit het ambt van advocaat gezet. Bram Moszkowicz ging bovendien onlangs zakelijk al failliet en dreigt ook persoonlijk nog steeds failliet te gaan.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Banjo's en klarinet voor 95 euro, inboedel Moszkowicz geveild
robert moszkowicz
Moszkowicz-telg filmt vader Robert Moszkowicz
Ook broers Bram Moszkowicz in clinch met fiscus
Robert Moszkowicz haalt uit naar broer Bram
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane