Overslaan en naar de inhoud gaan

Pand Moszkowicz in Maastricht voor miljoen verkocht

Geplaatst opwoensdag 8 april 2015 - 12:25

Van de Moszkowicz-dynastie is zo langzamerhand weinig meer over. Ook het pand van de advocatenfamilie Moszkowicz in Maastricht is inmiddels verkocht.

Quote meldt dat het pand op 31 maart voor 1.075.000 euro op last van de Belastingdienst is verkocht aan Luminita Holding van de in Roermond geboren jurist Harry Maassen. Het hoofdkwartier van de advocatenfamilie was meer dan 25 jaar in bezit van de familie Moszkowicz.

Gesprek beƫindigen
Maassen wilde niet reageren op de aankoop. "Ik ga hier verder niet op in, en ga het gesprek beƫindigen", waren de enige woorden die opgetekend konden worden, aldus Quote.

Rampspoed
De advocatenfamilie is de laatste tijd toch al weinig florissant in het nieuws. Van de vier zoons van Max Moszkowicz Sr. zijn er inmiddels drie (Robert, Bram en David) uit het ambt van advocaat gezet. Bram Moszkowicz ging bovendien onlangs zakelijk al failliet en dreigt ook persoonlijk nog steeds failliet te gaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Banjo's en klarinet voor 95 euro, inboedel Moszkowicz geveild
robert moszkowicz
Moszkowicz-telg filmt vader Robert Moszkowicz
Ook broers Bram Moszkowicz in clinch met fiscus
Robert Moszkowicz haalt uit naar broer Bram
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen