Overslaan en naar de inhoud gaan

Pand blijft onder toezicht na drietal schietpartijen

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 22:46

Een bedrijfspand in Roermond, dat in maart drie verschillende keren werd beschoten, blijft voorlopig onder toezicht staan. Er hangen al bijna twee maanden camera's en die blijven in ieder geval tot eind juni hangen.

Dat heeft de gemeente Roermond besloten.

Lees ook: Cameratoezicht in Roermondse buurt na beschietingen

Camera's noodzakelijk
Het pand aan de Maria Theresialaan werd op 17, 26 én 27 maart beschoten. Dit gebeurde steeds midden in de nacht. De gemeente besloot om camera's te plaatsen op de Maria Theresialaan, Notenboomlaan, Spoorlaan Noord en de M. Tilman van Breestraat. De gemeente noemt cameratoezicht in die omgeving 'noodzakelijk' voor het handhaven van de openbare orde. Sinds de camera's er hangen, zijn er geen incidenten meer geweest.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen