Overslaan en naar de inhoud gaan

Pand blijft onder toezicht na drietal schietpartijen

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 22:46

Een bedrijfspand in Roermond, dat in maart drie verschillende keren werd beschoten, blijft voorlopig onder toezicht staan. Er hangen al bijna twee maanden camera's en die blijven in ieder geval tot eind juni hangen.

Dat heeft de gemeente Roermond besloten.

Lees ook: Cameratoezicht in Roermondse buurt na beschietingen

Camera's noodzakelijk
Het pand aan de Maria Theresialaan werd op 17, 26 én 27 maart beschoten. Dit gebeurde steeds midden in de nacht. De gemeente besloot om camera's te plaatsen op de Maria Theresialaan, Notenboomlaan, Spoorlaan Noord en de M. Tilman van Breestraat. De gemeente noemt cameratoezicht in die omgeving 'noodzakelijk' voor het handhaven van de openbare orde. Sinds de camera's er hangen, zijn er geen incidenten meer geweest.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen