Overslaan en naar de inhoud gaan

Palletfabriek looft beloning uit voor tips over grote brand

Geplaatst opzaterdag 28 maart 2020 - 19:08

De palletfabriek op industrieterrein Kranenpool in Brunssum, waar begin deze maand een grote brand heeft gewoed, heeft een beloning uitgeloofd voor tips over de brandstichting.

Via Beloningen.nl en een advertentie in de krant is een oproep geplaatst voor mensen die mogelijk meer weten of die iets gezien hebben. Het is niet bekend hoeveel het bedrijf voor de gouden tip over heeft.

Grote brand
Dinsdagavond 3 maart brak er brand uit bij de palletfabriek. De brandweer heeft toen de hele nacht moeten blussen om het vuur onder controle te krijgen. De brand was in de wijde omtrek te zien. Ook kwam er veel rook vrij.

Lees ook: Brand palletfabriek Brunssum onder controle

Er wordt uitgegaan van brandstichting. Via tips hoopt het bedrijf de dader op te sporen.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen