Overslaan en naar de inhoud gaan

Palladio in Helden bijna klaar voor groot heropeningsfeest

Geplaatst opvrijdag 4 december 2015 - 17:13

Voor het eerst in bijna 25 jaar verandert Club Palladio in Helden het concept. Bouwvakkers zijn nog hard aan het werk, volgend weekend beleeft Palladio 2.0 een openingsfeest met namen als dj Roog & Erick E, La Fuente en Gregor Salto.

Bezoekers van 18 jaar en ouder kunnen vanaf 11 december terecht in de Club, voor 27-plussers is er DeLuxe. Vanuit DeLuxe (ingang via het oude bruine café) kan het uitgaanspubliek overal in het complex terecht maar de jongeren tot 27 jaar kunnen niet naar de rechtervleugel met onder meer eigen vip-ruimte, zitjes, bar en rookruimte. Met het nieuwe concept willen eigenaren Ans Gommans en Erwin Jacobs de young adults iets nieuws in de vorm van extra kwaliteit bieden.

'Niet in een hoekje'
Voor alle volwassen bezoekers krijgt Palladio 2.0 bovendien een nieuw geavanceerd geluidssysteem en komen er 35 takels voor licht. Ook aan de rokers onder de 27 jaar is gedacht. Om ze niet "in een hoekje te stoppen" is voor hen een grote ruimte in de discotheek gebouwd. Als in een heuse herenkamer komen hier loungebanken van waaruit vanachter een grote glazen pui over de hele zaal kan worden gekeken.

Foto: Stefan Koopmans
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Discotheek Palladio Helden in de verkoop
Roemruchte discotheek Palladio start door als Ultra
Discotheek The Apollo gaat sluiten, pand gesloopt
Discotheek The Apollo in Helden blijft en gaat verbouwen
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen