Overslaan en naar de inhoud gaan

Palladio in Helden bijna klaar voor groot heropeningsfeest

Geplaatst opvrijdag 4 december 2015 - 17:13

Voor het eerst in bijna 25 jaar verandert Club Palladio in Helden het concept. Bouwvakkers zijn nog hard aan het werk, volgend weekend beleeft Palladio 2.0 een openingsfeest met namen als dj Roog & Erick E, La Fuente en Gregor Salto.

Bezoekers van 18 jaar en ouder kunnen vanaf 11 december terecht in de Club, voor 27-plussers is er DeLuxe. Vanuit DeLuxe (ingang via het oude bruine café) kan het uitgaanspubliek overal in het complex terecht maar de jongeren tot 27 jaar kunnen niet naar de rechtervleugel met onder meer eigen vip-ruimte, zitjes, bar en rookruimte. Met het nieuwe concept willen eigenaren Ans Gommans en Erwin Jacobs de young adults iets nieuws in de vorm van extra kwaliteit bieden.

'Niet in een hoekje'
Voor alle volwassen bezoekers krijgt Palladio 2.0 bovendien een nieuw geavanceerd geluidssysteem en komen er 35 takels voor licht. Ook aan de rokers onder de 27 jaar is gedacht. Om ze niet "in een hoekje te stoppen" is voor hen een grote ruimte in de discotheek gebouwd. Als in een heuse herenkamer komen hier loungebanken van waaruit vanachter een grote glazen pui over de hele zaal kan worden gekeken.

Foto: Stefan Koopmans
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Discotheek Palladio Helden in de verkoop
Roemruchte discotheek Palladio start door als Ultra
Discotheek The Apollo gaat sluiten, pand gesloopt
Discotheek The Apollo in Helden blijft en gaat verbouwen
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen