Overslaan en naar de inhoud gaan

Palladio in Helden bijna klaar voor groot heropeningsfeest

Geplaatst opvrijdag 4 december 2015 - 17:13

Voor het eerst in bijna 25 jaar verandert Club Palladio in Helden het concept. Bouwvakkers zijn nog hard aan het werk, volgend weekend beleeft Palladio 2.0 een openingsfeest met namen als dj Roog & Erick E, La Fuente en Gregor Salto.

Bezoekers van 18 jaar en ouder kunnen vanaf 11 december terecht in de Club, voor 27-plussers is er DeLuxe. Vanuit DeLuxe (ingang via het oude bruine café) kan het uitgaanspubliek overal in het complex terecht maar de jongeren tot 27 jaar kunnen niet naar de rechtervleugel met onder meer eigen vip-ruimte, zitjes, bar en rookruimte. Met het nieuwe concept willen eigenaren Ans Gommans en Erwin Jacobs de young adults iets nieuws in de vorm van extra kwaliteit bieden.

'Niet in een hoekje'
Voor alle volwassen bezoekers krijgt Palladio 2.0 bovendien een nieuw geavanceerd geluidssysteem en komen er 35 takels voor licht. Ook aan de rokers onder de 27 jaar is gedacht. Om ze niet "in een hoekje te stoppen" is voor hen een grote ruimte in de discotheek gebouwd. Als in een heuse herenkamer komen hier loungebanken van waaruit vanachter een grote glazen pui over de hele zaal kan worden gekeken.

Foto: Stefan Koopmans
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Discotheek Palladio Helden in de verkoop
Roemruchte discotheek Palladio start door als Ultra
Discotheek The Apollo gaat sluiten, pand gesloopt
Discotheek The Apollo na carnaval definitief dicht
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen