Overslaan en naar de inhoud gaan

Palladio in Helden bijna klaar voor groot heropeningsfeest

Geplaatst opvrijdag 4 december 2015 - 17:13

Voor het eerst in bijna 25 jaar verandert Club Palladio in Helden het concept. Bouwvakkers zijn nog hard aan het werk, volgend weekend beleeft Palladio 2.0 een openingsfeest met namen als dj Roog & Erick E, La Fuente en Gregor Salto.

Bezoekers van 18 jaar en ouder kunnen vanaf 11 december terecht in de Club, voor 27-plussers is er DeLuxe. Vanuit DeLuxe (ingang via het oude bruine café) kan het uitgaanspubliek overal in het complex terecht maar de jongeren tot 27 jaar kunnen niet naar de rechtervleugel met onder meer eigen vip-ruimte, zitjes, bar en rookruimte. Met het nieuwe concept willen eigenaren Ans Gommans en Erwin Jacobs de young adults iets nieuws in de vorm van extra kwaliteit bieden.

'Niet in een hoekje'
Voor alle volwassen bezoekers krijgt Palladio 2.0 bovendien een nieuw geavanceerd geluidssysteem en komen er 35 takels voor licht. Ook aan de rokers onder de 27 jaar is gedacht. Om ze niet "in een hoekje te stoppen" is voor hen een grote ruimte in de discotheek gebouwd. Als in een heuse herenkamer komen hier loungebanken van waaruit vanachter een grote glazen pui over de hele zaal kan worden gekeken.

Foto: Stefan Koopmans
Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Discotheek Palladio Helden in de verkoop
Roemruchte discotheek Palladio start door als Ultra
Discotheek The Apollo gaat sluiten, pand gesloopt
Discotheek The Apollo in Helden blijft en gaat verbouwen
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen