Nieuwe locatie voor bijeenkomst over Palestina

De organisatie van de bijeenkomst Students for Justice in Palestine heeft een andere locatie in Maastricht gevonden om hun bijeenkomst te houden.

Organisatie: bijeenkomst Palestina gaat gewoon door

De organisatie van de bijeenkomst Students for Justice in Palestine zoekt een andere locatie in Maastricht. Ze wil het evenement donderdagavond door laten gaan.

Universiteit schrapt omstreden 'Palestijnse' bijeenkomst

De Universiteit Maastricht heeft de geplande bijeenkomst van Students for Justice in Palestine op 4 mei afgelast.

'Palestijnse bijeenkomst universiteit mag niet doorgaan'

De Universiteit Maastricht moet de bijeenkomst van Students for Justice in Palestine op 4 mei niet door laten gaan. Dat vinden de Jonge Democraten Limburg.

Van Marwijk hoeft toch niet naar Palestina

Bert van Marwijk heeft zijn zin gekregen. De bondscoach van Saudi-Arabië hoeft donderdag niet met zijn team aan te treden in Palestina voor een WK-kwalificatiewedstrijd.

Van Marwijk en Saudi-Arabië spelen niet tegen Palestina

Het Saudi-Arabië van bondscoach Bert van Marwijk weigert donderdag de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Palestina te spelen. Het is er volgens de Saudische voetbalbond niet veilig genoeg.

Van Marwijk meldt zich af voor wedstrijd tegen Palestina

Bondscoach Bert van Marwijk van Saudi-Arabië gaat niet met zijn ploeg mee naar Palestina.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten