Overslaan en naar de inhoud gaan

Pakketbezorger veroorzaakt kettingbotsing: file op N280

Geplaatst opwoensdag 26 september 2018 - 18:47

Op de N280 bij Kelpen-Oler loopt het verkeer in beide richtingen vertraging op door een kettingbotsing, waarbij drie auto's betrokken zijn.

Een pakketbezorger knalde rond 17:40 uur achterop zijn voorganger. Dat meldt website WeertDeGekste.nl.

Ziekenhuis
De auto waar de pakketbezorger tegenop reed, werd vervolgens naar voren geduwd waardoor die weer tegen de auto voor hem botste. Bij het ongeval is één persoon gewond geraakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een andere bestuurder werd ter plaatse aan zijn verwondingen geholpen.

In beide richtingen loopt het verkeer vertraging op.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen