Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Pak je Monopoly-geld: Venlo krijgt eigen Monopoly-editie

Geplaatst opdonderdag 15 november 2018 - 15:29

Pak je Monopoly-flappen maar om de Vleesstraat, het Lambertusplein of de Parade te kopen in Venlo.

Omroep Venlo meldt dat na Maastricht ook Venlo een eigen Monopoly-editie krijgt.

Poll
Op initiatief van Ronde Tafel 94 kunnen mensen nu ook de Venlose versie van het spel spelen. Dit alles in het kader van het 675-jarig bestaan van de stad. "Er zit van elk stadsdeel iets in", zegt Martijn Backus van de Ronde tafel tegen de omroep. De Venlonaren konden via een poll op de website van de Ronde tafel meebeslissen over welke straten er in het spel moesten komen.

Lees ook: 'Vrijthof, koop ik!' Maastricht krijgt eigen Monopoly

Snel zijn
Volgens Omroep Venlo is de limited editie vanaf zaterdag voor 49,95 euro te verkrijgen in de webshop en verschillende winkels in Venlo. Je moet wel snel zijn, want er zijn nog maar 600 bordspellen over van de 2800 stuks. De meeste spellen zijn namelijk al verkocht in de voorverkoop. Lokale goede doelen profiteren van de opbrengst van het Venlose bordspel.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen