Overslaan en naar de inhoud gaan

Pak je Monopoly-geld: Venlo krijgt eigen Monopoly-editie

Geplaatst opdonderdag 15 november 2018 - 15:29

Pak je Monopoly-flappen maar om de Vleesstraat, het Lambertusplein of de Parade te kopen in Venlo.

Omroep Venlo meldt dat na Maastricht ook Venlo een eigen Monopoly-editie krijgt.

Poll
Op initiatief van Ronde Tafel 94 kunnen mensen nu ook de Venlose versie van het spel spelen. Dit alles in het kader van het 675-jarig bestaan van de stad. "Er zit van elk stadsdeel iets in", zegt Martijn Backus van de Ronde tafel tegen de omroep. De Venlonaren konden via een poll op de website van de Ronde tafel meebeslissen over welke straten er in het spel moesten komen.

Lees ook: 'Vrijthof, koop ik!' Maastricht krijgt eigen Monopoly

Snel zijn
Volgens Omroep Venlo is de limited editie vanaf zaterdag voor 49,95 euro te verkrijgen in de webshop en verschillende winkels in Venlo. Je moet wel snel zijn, want er zijn nog maar 600 bordspellen over van de 2800 stuks. De meeste spellen zijn namelijk al verkocht in de voorverkoop. Lokale goede doelen profiteren van de opbrengst van het Venlose bordspel.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen