Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Pak je Monopoly-geld: Venlo krijgt eigen Monopoly-editie

Geplaatst opdonderdag 15 november 2018 - 15:29

Pak je Monopoly-flappen maar om de Vleesstraat, het Lambertusplein of de Parade te kopen in Venlo.

Omroep Venlo meldt dat na Maastricht ook Venlo een eigen Monopoly-editie krijgt.

Poll
Op initiatief van Ronde Tafel 94 kunnen mensen nu ook de Venlose versie van het spel spelen. Dit alles in het kader van het 675-jarig bestaan van de stad. "Er zit van elk stadsdeel iets in", zegt Martijn Backus van de Ronde tafel tegen de omroep. De Venlonaren konden via een poll op de website van de Ronde tafel meebeslissen over welke straten er in het spel moesten komen.

Lees ook: 'Vrijthof, koop ik!' Maastricht krijgt eigen Monopoly

Snel zijn
Volgens Omroep Venlo is de limited editie vanaf zaterdag voor 49,95 euro te verkrijgen in de webshop en verschillende winkels in Venlo. Je moet wel snel zijn, want er zijn nog maar 600 bordspellen over van de 2800 stuks. De meeste spellen zijn namelijk al verkocht in de voorverkoop. Lokale goede doelen profiteren van de opbrengst van het Venlose bordspel.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen