Overslaan en naar de inhoud gaan

Paddenstoelenproducent Zwamburg wint mkb-prijs

Geplaatst opdinsdag 19 april 2016 - 18:26

Paddenstoelenkwekerij Zwamburg heeft dit jaar de MKB Limburg Prijs gewonnen.

De prijs, goed voor 10.000 euro, werd uitgereikt in het L1-programma AvondGasten. De kwekerij, die gevestigd is in een oud horecapand op Maastricht Aachen Airport, kreeg de award uit handen van oud-burgemeester van Maastricht Gerd Leers.

Oesterzwammen
Zwamburg kweekt duurzame oesterzwammen en gebruikt daarbij onder meer koffiedrab van restaurants en café's. Het bedrijf houdt zich nadrukkelijk bezig met het gebruik van lokale grondstoffen, het delen van kennis en wil graag afval-vrij produceren.

De MKB Limburg Prijs is een initiatief van MKB Limburg en omroep L1.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen