Overslaan en naar de inhoud gaan

Paardrijdster leidt brandweer naar gedumpte vaten Ransdaal

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 21:19

Een paardrijdster heeft de brandweer maandagavond naar een paar gedumpte vaten geleid in een maïsveld langs de Scheumerweg in Ransdaal.

De vrouw kwam de vaten tegen toen ze een rondje maakte met haar paard.

Voor brandweer uitrijden
Ze besloot de brandweer te alarmeren, die vervolgens moeite had de exacte locatie te vinden. "Gelukkig was de meldster inmiddels teruggekeerd met haar auto", laat de brandweer weten op Facebook. "Zo kon ze voor ons uitrijden en de vaten aanwijzen."

Stabiliseren
Eenmaal op de locatie moesten brandweerlieden de vaten stabiliseren om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke stoffen uit zouden lekken. De politie en Dienst Bevolkingszorg hebben vervolgens gezorgd dat de boel werd opgeruimd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen