Overslaan en naar de inhoud gaan

Paardrijdster leidt brandweer naar gedumpte vaten Ransdaal

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 21:19

Een paardrijdster heeft de brandweer maandagavond naar een paar gedumpte vaten geleid in een maïsveld langs de Scheumerweg in Ransdaal.

De vrouw kwam de vaten tegen toen ze een rondje maakte met haar paard.

Voor brandweer uitrijden
Ze besloot de brandweer te alarmeren, die vervolgens moeite had de exacte locatie te vinden. "Gelukkig was de meldster inmiddels teruggekeerd met haar auto", laat de brandweer weten op Facebook. "Zo kon ze voor ons uitrijden en de vaten aanwijzen."

Stabiliseren
Eenmaal op de locatie moesten brandweerlieden de vaten stabiliseren om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke stoffen uit zouden lekken. De politie en Dienst Bevolkingszorg hebben vervolgens gezorgd dat de boel werd opgeruimd.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen