Overslaan en naar de inhoud gaan

Paardrijdster leidt brandweer naar gedumpte vaten Ransdaal

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 21:19

Een paardrijdster heeft de brandweer maandagavond naar een paar gedumpte vaten geleid in een maïsveld langs de Scheumerweg in Ransdaal.

De vrouw kwam de vaten tegen toen ze een rondje maakte met haar paard.

Voor brandweer uitrijden
Ze besloot de brandweer te alarmeren, die vervolgens moeite had de exacte locatie te vinden. "Gelukkig was de meldster inmiddels teruggekeerd met haar auto", laat de brandweer weten op Facebook. "Zo kon ze voor ons uitrijden en de vaten aanwijzen."

Stabiliseren
Eenmaal op de locatie moesten brandweerlieden de vaten stabiliseren om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke stoffen uit zouden lekken. De politie en Dienst Bevolkingszorg hebben vervolgens gezorgd dat de boel werd opgeruimd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen