Overslaan en naar de inhoud gaan

Paardenbeul onthoofdt pony

Geplaatst opdonderdag 21 april 2016 - 6:18

Een 20-jarige vrouw uit Krefeld die eerder tot een jaar voorwaardelijke celstraf is veroordeeld voor het doden van een pony en twee schapen in haar woonplaats, moet zich wederom bij de rechter verantwoorden.

Ditmaal voor het onthoofden van een pony.

Mes
De Duitse heeft bekend dat ze in mei 2015 bij Bonn een circuspony genaamd Mario met messteken om het leven bracht. Daarna ontdeed ze het dier van benen en hoofd en legde die op andere plekken neer. De stal stak ze in brand. Het hoofd is nooit teruggevonden. Het motief is onbekend.

Limburg
Omdat in Limburg ook al vaker een paardenbeul heeft toegeslagen heeft de politie onderzocht of de Krefeldse aan de mishandelingen aan deze kant van de grens gelinkt kon worden. De politie heeft echter geen verband ontdekt, zegt officier van justitie Robin Fassbender in Bonn.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Paard zwaar verminkt in Sint Geertruid
Paard mishandeld in weiland bij Schimmert
Dierenbeul mishandelt paard in Velden
Klaus Ross
Geen hoger beroep in zaak natuurgenezer Klaus Ross
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen