Overslaan en naar de inhoud gaan

Paardenbeul onthoofdt pony

Geplaatst opdonderdag 21 april 2016 - 6:18

Een 20-jarige vrouw uit Krefeld die eerder tot een jaar voorwaardelijke celstraf is veroordeeld voor het doden van een pony en twee schapen in haar woonplaats, moet zich wederom bij de rechter verantwoorden.

Ditmaal voor het onthoofden van een pony.

Mes
De Duitse heeft bekend dat ze in mei 2015 bij Bonn een circuspony genaamd Mario met messteken om het leven bracht. Daarna ontdeed ze het dier van benen en hoofd en legde die op andere plekken neer. De stal stak ze in brand. Het hoofd is nooit teruggevonden. Het motief is onbekend.

Limburg
Omdat in Limburg ook al vaker een paardenbeul heeft toegeslagen heeft de politie onderzocht of de Krefeldse aan de mishandelingen aan deze kant van de grens gelinkt kon worden. De politie heeft echter geen verband ontdekt, zegt officier van justitie Robin Fassbender in Bonn.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Paard zwaar verminkt in Sint Geertruid
Paard mishandeld in weiland bij Schimmert
Dierenbeul mishandelt paard in Velden
Klaus Ross
Geen hoger beroep in zaak natuurgenezer Klaus Ross
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen