Overslaan en naar de inhoud gaan

Paardenbeul onthoofdt pony

Geplaatst opdonderdag 21 april 2016 - 6:18

Een 20-jarige vrouw uit Krefeld die eerder tot een jaar voorwaardelijke celstraf is veroordeeld voor het doden van een pony en twee schapen in haar woonplaats, moet zich wederom bij de rechter verantwoorden.

Ditmaal voor het onthoofden van een pony.

Mes
De Duitse heeft bekend dat ze in mei 2015 bij Bonn een circuspony genaamd Mario met messteken om het leven bracht. Daarna ontdeed ze het dier van benen en hoofd en legde die op andere plekken neer. De stal stak ze in brand. Het hoofd is nooit teruggevonden. Het motief is onbekend.

Limburg
Omdat in Limburg ook al vaker een paardenbeul heeft toegeslagen heeft de politie onderzocht of de Krefeldse aan de mishandelingen aan deze kant van de grens gelinkt kon worden. De politie heeft echter geen verband ontdekt, zegt officier van justitie Robin Fassbender in Bonn.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Paard zwaar verminkt in Sint Geertruid
Paard mishandeld in weiland bij Schimmert
Dierenbeul mishandelt paard in Velden
Klaus Ross
Geen hoger beroep in zaak natuurgenezer Klaus Ross
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen