Overslaan en naar de inhoud gaan

Paarden in veiligheid bij stalbrand Veulen

Geplaatst opwoensdag 25 augustus 2021 - 16:27

Een paardenstal vol stro aan de Jaegerhofweg in Veulen is woensdagmiddag volledig uitgebrand.

De brandweer rukte rond 15.00 uur uit met vier bluswagens om de uitslaande brand in een stal van 400 vierkante meter te blussen. Na ongeveer een uur was de brand onder controle.

Ongedeerd
De paarden bleven ongedeerd, in de stal waren geen dieren meer aanwezig. De Jaegerhofweg werd in beide richtingen afgesloten. De brand veroorzaakte een flinke hoeveelheid rook.

De brandweer verwacht nog uren bezig te zijn met nablussen. Om te voorkomen dat het vuur weer oplaait wordt het stro uit elkaar getrokken.

Op Twitter meldt de brandweer om 16:44uur dat de brand volledig is geblust.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen