Overslaan en naar de inhoud gaan

Paard in trailer overleeft zware aanrijding in Milsbeek

Geplaatst opwoensdag 30 november 2016 - 11:48

De N271 bij Milsbeek is afgesloten vanwege een zware aanrijding waarbij twee mensen gewond raakten. Een paard in een trailer kwam met de schrik vrij.

De aanrijding tussen drie auto's gebeurde woensdag even na 10:30 uur. Eén van de bij het ongeval betrokken voertuigen trok een paardentrailer, maar het dier daarin bleef ongedeerd.

Ravage
Na het ongeluk was de weg bezaaid met brokstukken. Twee van de inzittenden zijn met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Door de ravage werd de weg afgesloten. Technisch onderzoek moet uitwijzen wat er precies gebeurd is.

Na het ongeval was de rijksweg gedurende enkele uren voor alle verkeer gesloten.

Ongeval in Milsbeek.
Foto: SK-Media
Ongeval in Milsbeek.
Foto: SK-Media

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Gewonde bij frontale aanrijding Milsbeek
Achtervolging eindigt tegen boom in Milsbeek
Aanhanger van vrachtwagen gekanteld op rotonde
Automobilist gewond bij kop-staartbotsing in Milsbeek
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen