Overslaan en naar de inhoud gaan

Paard slaat op hol en gooit kar in berm: een gewonde

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 12:23

Een paard is dinsdagmorgen op hol geslagen in Weert. Het paard trok een kar die daarbij in de sloot terechtkwam.

Dat gebeurde op de kruising van de Dijkerstraat met de Mastenbroekweg, meldt lokale nieuwssite WeertdeGekste.

Gewond
Op de kar zaten twee personen, een man en een vrouw. De vrouw raakte gewond aan haar been en werd naar het ziekenhuis gebracht. De man en het paard bleven ongedeerd.

Buurtbewoners hebben het dier uit de sloot gehaald. Waardoor het paard op hol sloeg is onbekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen