Overslaan en naar de inhoud gaan

Paard slaat op hol, bestuurder koets gewond

Geplaatst opzaterdag 31 oktober 2020 - 14:45

De bestuurder van een paardenkoets is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat het paard voor zijn wagen op hol was geslagen.

De koets reed rond 13.15 uur op de Venheiveldweg in Velden, toen het paard om nog onbekende reden in paniek raakte.

Boom
Het dier sloeg op hol en trok de koets met zich mee. Die kwam even later tot stilstand tegen een boom. De bestuurder werd door de klap van de koets geslingerd en moest met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis.

Ambulance
Omdat niet zeker was hoe erg de verwondingen waren, werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die bleek uiteindelijk niet nodig. De bestuurder kon met de ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Het paard is door omstanders opgevangen en tijdelijk elders ondergebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen