Overslaan en naar de inhoud gaan

Paard mishandeld in weiland bij Schimmert

Geplaatst opzaterdag 25 juli 2015 - 13:43

In een weiland in Groot-Haasdal bij Schimmert is in de nacht van vrijdag op zaterdag een paard ernstig mishandeld.

De eigenaresse trof het paard zaterdagochtend gewond aan in de wei. Het dier had een grote snee in de bil. Een gewaarschuwde dierenarts kon bevestigen dat het om dierenmishandeling gaat. De andere paarden in de wei bleven gelukkig ongedeerd.

In Limburg worden vaker paarden mishandeld. Een groot onderzoek naar de paardenmishandelingen leverde tot dusver nog geen arrestaties op.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Buurtonderzoek na ernstige mishandeling paard Schimmert
Politiemedewerker verwaarloosde dieren Schimmert
Paardenbeul onthoofdt pony
Zoektocht naar vermiste vrouw nog zonder resultaat
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen