Overslaan en naar de inhoud gaan

Paard & Koets volgend jaar naar De Peelbergen

Geplaatst opwoensdag 22 februari 2017 - 8:23

Het evenement Paard & Koets verhuist in 2018 naar het nieuwe Equestrian Centre De Peelbergen.

Daar wordt de beurs gekoppeld aan de Internationale Menwedstrijden van Horst aan de Maas. Dat evenement wordt daardoor twee keer zo groot.

Ermelo te klein
Omdat Paard & Koets na drie jaar op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo uit haar jasje is gegroeid, wordt het tijd voor een volgende stap.
"De Peelbergen biedt bijna onbeperkte mogelijkheden voor de verdere groei van Paard&Koets", licht organisator Gijs Bartels toe. Frank Laenen van De Peelbergen is in zijn nopjes met de komst van het nieuwe evenement. "De hele wereld kijkt naar ons. We hopen over enkele jaren met onze evenementen bij de top van Europa te horen."

Buitenterrein
De
menwedstrijden worden op het nieuw aangelegde buitenterrein in Kronenberg gehouden. Er is daarnaast ruimte voor zo'n 100 standhouders. Als opmaat naar de samensmelting met Paard & Koets in 2018 verhuizen de Internationale Menwedstrijden al dit jaar naar De Peelbergen. De wedstrijd is van 20 tot en met 23 april 2017.

De eerste gezamenlijke editie van beide paardensportevenementen is op 20, 21 en 22 april 2018.

Lees ook: WK Eenspan naar De Peelbergen

Foto: Istock
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Eerste Winter Masters succes: veel internationaal bezoek
Sanne Thijssen derde bij CSI De Peelbergen
Paardensport
NK eventing in Kronenberg gaat niet door
Gezonde touch bij Limburgse Ruiterkampioenschappen
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen