Overslaan en naar de inhoud gaan

Overzicht A67: ongevallen en opstoppingen

Geplaatst opwoensdag 12 november 2014 - 6:55

De A67 tussen Eindhoven en Venlo is het decor van opstoppingen, ongevallen en kolonnes met vrachtwagens. Een doorn in het oog voor de meeste automobilisten.

Brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN) pleit al jaren voor verbreding van de snelweg, maar krijgt nog altijd nul op het rekest van Rijkswaterstaat.

Ongevallen
Maandagochtend ontstond er op de A67 een lange file nadat een vrachtwagen met kunststof korrels was gekanteld. Op de file die vervolgens ontstond, reed een andere vrachtwagen in. De chauffeur raakte daarbij zwaargewond.

Tankwagen in de berm
Maandagnacht belandde een tankwagen met LPG in de berm bij Geldrop. Dinsdagmiddag vloog bij Someren een veewagen met varkens in brand, dat leidde tot een volledige wegafsluiting en flinke files. In deze file botsten vervolgens weer twee vrachtwagens op elkaar.

Overzicht
In het kaartje ziet u een overzicht van de ongevallen die op de A67 zijn gebeurd in de afgelopen twee maanden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Verbreding A67 Venlo - Eindhoven stuk dichterbij
Man zwaargewond bij ongeluk op A67, weg weer vrij
Reparatie op A67 zorgt voor urenlange vertraging
A67 Venlo-Eindhoven dicht door gekantelde vrachtwagen
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen