Overslaan en naar de inhoud gaan

Overzicht A67: ongevallen en opstoppingen

Geplaatst opwoensdag 12 november 2014 - 6:55

De A67 tussen Eindhoven en Venlo is het decor van opstoppingen, ongevallen en kolonnes met vrachtwagens. Een doorn in het oog voor de meeste automobilisten.

Brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN) pleit al jaren voor verbreding van de snelweg, maar krijgt nog altijd nul op het rekest van Rijkswaterstaat.

Ongevallen
Maandagochtend ontstond er op de A67 een lange file nadat een vrachtwagen met kunststof korrels was gekanteld. Op de file die vervolgens ontstond, reed een andere vrachtwagen in. De chauffeur raakte daarbij zwaargewond.

Tankwagen in de berm
Maandagnacht belandde een tankwagen met LPG in de berm bij Geldrop. Dinsdagmiddag vloog bij Someren een veewagen met varkens in brand, dat leidde tot een volledige wegafsluiting en flinke files. In deze file botsten vervolgens weer twee vrachtwagens op elkaar.

Overzicht
In het kaartje ziet u een overzicht van de ongevallen die op de A67 zijn gebeurd in de afgelopen twee maanden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Verbreding A67 Venlo - Eindhoven stuk dichterbij
Man zwaargewond bij ongeluk op A67, weg weer vrij
Reparatie op A67 zorgt voor urenlange vertraging
A67 Venlo-Eindhoven dicht door gekantelde vrachtwagen
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen