Overslaan en naar de inhoud gaan

Overzicht A67: ongevallen en opstoppingen

Geplaatst opwoensdag 12 november 2014 - 6:55

De A67 tussen Eindhoven en Venlo is het decor van opstoppingen, ongevallen en kolonnes met vrachtwagens. Een doorn in het oog voor de meeste automobilisten.

Brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN) pleit al jaren voor verbreding van de snelweg, maar krijgt nog altijd nul op het rekest van Rijkswaterstaat.

Ongevallen
Maandagochtend ontstond er op de A67 een lange file nadat een vrachtwagen met kunststof korrels was gekanteld. Op de file die vervolgens ontstond, reed een andere vrachtwagen in. De chauffeur raakte daarbij zwaargewond.

Tankwagen in de berm
Maandagnacht belandde een tankwagen met LPG in de berm bij Geldrop. Dinsdagmiddag vloog bij Someren een veewagen met varkens in brand, dat leidde tot een volledige wegafsluiting en flinke files. In deze file botsten vervolgens weer twee vrachtwagens op elkaar.

Overzicht
In het kaartje ziet u een overzicht van de ongevallen die op de A67 zijn gebeurd in de afgelopen twee maanden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Verbreding A67 Venlo - Eindhoven stuk dichterbij
Man zwaargewond bij ongeluk op A67, weg weer vrij
Reparatie op A67 zorgt voor urenlange vertraging
A67 Venlo-Eindhoven dicht door gekantelde vrachtwagen
Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen