Overslaan en naar de inhoud gaan

Overwinning voor Luuk van Helden in veldrit Schweiberg

Geplaatst opzondag 10 november 2019 - 17:32

Luuk van Helden heeft zijn tweede overwinning van de wintercompetitie binnen.

De veldrijder uit Vlodrop kwam in Schweiberg als eerste over de streep en liet Joep Keijsers uit Maarn ruim een halve minuut achter zich.

Veldrijden
Niels Verbruggen uit Nuenen finishte als derde. Van Helden gaat ook aan kop in het klassement om de Toma Cycles Cup en heeft 18 punten voorsprong op Luuk Muggleton uit Linne.

Bij de masters mocht Edwin Raats voor het eerst sinds lange tijd de bloemen niet mee naar huis nemen. De master uit Helmond moest de eer laten aan de Stefan Ganser uit Duitsland, maar behoudt wel de leiding in het klassement. Ganser had bijna tweeëneenhalve minuut voorsprong op Raats en dubbelde de rest van het deelnemersveld.

Mountainbike
Bij de mountainbikers kwam Erwin Bakker uit Neerkant met een flinke voorsprong over de finish. Stijn Daemen uit Landgraaf werd tweede en had meer dan vier minuten achterstand op Bakker. Stef Hendriks uit Haelen kwam als derde over de streep. Ruben Verhees uit het Belgische Hamont gaat na vijf wedstrijden aan de leiding bij de mountainbikers. Tim Koch uit Grashoek volgt op zeven punten.

Bij de masters stak Stephan Lotz uit Maasmechelen met kop en schouders boven de andere mountainbikers uit. Hij had een ronde voorsprong op de andere masters, waarvan klassementsleider Jurgen van Vlasselaer uit As als tweede over de streep kwam. Jacques Cox uit Neer finishte als derde en was de eerste 50-plusser die in Schweiberg de finishlijn passeerde.

Vrouwen
Dirkje Cox verscheen voor de tweede keer dit seizoen aan de start in de wintercompetitie en ging opnieuw met de bloemen aan de haal. De veldrijdster uit Holset kwam met 46 seconden voorsprong op Tamara Janssen uit Hoensbroek over de finish. Janssen handhaafde zich aan kop van het klassement en heeft 17 punten voorsprong op Kirsten Simons uit Echt.

De strijd in de wintercompetitie gaat zondag verder in Meijel.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen