Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Overwegbellen rinkelen maar door: treinverkeer vertraagd

Geplaatst opwoensdag 17 april 2019 - 22:15

Een overwegstoring gooit sinds woensdagavond roet in het eten op het spoor tussen Sittard en Heerlen.

Door de storing, die in ieder geval in Schinnen voor problemen zorgt, rijden er op het traject veel minder treinen dan gebruikelijk.

Stapvoets
De vertraging kan daardoor oplopen tot ongeveer 30 minuten. De treinen rijden op een gedeelte van het traject stapvoets. De problemen ontstonden rond 17:45 uur en zijn volgens de NS niet voor 22:30 uur verholpen.

Bellen
Bewoners van Schinnen die nabij het spoor woonachtig zijn melden dat de spoorwegovergang daar al uren gesloten is. Dat betekent eveneens dat de bellen van die overweg non-stop rinkelen, de overweglichten continu branden en automobilisten aanschuiven in een file, zonder dat zij uiteindelijk het spoor kunnen oversteken.

Problemen bij Venlo
Het treinverkeer in de omgeving van Venlo verliep woensdagavond eveneens verre van vlekkeloos. Eerst was er een tijdje geen treinverkeer mogelijk tussen Kaldenkirchen en Venlo vanwege een aanrijding, gevolgd door een lijkvinding op het traject tussen Venlo en Venray. Op die laatste route, onderdeel van de Maaslijn, rijdt woensdagavond geen enkele trein meer.

Lees ook: Lijkvinding: geen treinen meer tussen Venray en Venlo

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen