Overslaan en naar de inhoud gaan

Overvalpogingen snackbars Stein: politie loopt vast

Geplaatst opmaandag 29 maart 2021 - 19:42

Ruim twee maanden verder en de politie weet nog steeds niet welke en waarom verdachten geprobeerd hebben twee frituren in Stein te overvallen.

Daarom schakelt de politie hulp van het publiek in.

Twee keer
Op vrijdag 15 januari sloegen twee daders rond 20:00 uur toe bij een snackbar aan de Peldenstraat. Er werd met een wapen gedreigd, maar uiteindelijk wist een medewerker de misdadigers te verjagen.

Lees ook: Medewerker friture Stein verjaagt jonge overvallers

Een dag later hebben twee mannen geprobeerd een frituur aan de Kelderstraat te overvallen. Dat gebeurde ook rond achten. Het duo betrad de cafetaria, dreigde met wapens en eiste geld.

Mogelijk verband
In allebei de gevallen werd er geen buit gemaakt. Wel heeft de politie voor de eerste poging tot overval een 15-jarige verdachte uit Elsloo aangehouden. Tot op de dag van vandaag onderzoekt de politie of beide zaken met elkaar te maken hebben. Daarom is de politie nog steeds op zoek naar getuigen.

Lees ook: Opnieuw poging tot overval op friture in Stein

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen