Overslaan en naar de inhoud gaan

Overvallers zonder buit bij juwelier in Kerkrade

Geplaatst opvrijdag 21 september 2018 - 10:25

Een juwelier in Kerkrade is vrijdagochtend overvallen.

Twee mannen kwamen de zaak aan de Markt rond 10:00 uur binnen. Daarbij werd niks buitgemaakt. Ook raakte er niemand gewond meldt de eigenaar van de zaak.

Zoektocht
Volgens een oproep op Burgernet gaat het om twee, met bivakmutsen gemaskerde, blanke daders. Eén van hen droeg een zwarte trui met gele biesjes, de ander ging gekleed in het grijs. Het duo is ervandoor en mensen worden gewaarschuwd om vooral zelf geen actie te ondernemen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen